ISKRENA PJEVAČICA

Indira: 'Kad dođem kući može biti i suza'

18.05.2010 u 15:28

Bionic
Reading

Iako prolazi kroz teško razdoblje, razvod braka, Indira Vladić Mujkić i dalje je dobro raspoložena i zaraznog osmijeha

O bivšem suprugu, 34-godišnjem poduzetniku Narcisu, ne priča s gorčinom, a vjera u ljubav nikada ju nije napustila. U razgovoru za magazin Story kazala je da 'ovoliku medijsku pozornost ne možeš privući bilo kakvom pjesmom, albumom ili koncertom. Takav je naš križ javnog života, jednostavno nikad ne možeš isplivati po dobrom, nego samo po suprotnom'.

Govoreći o bolnom razvodu kazala je da si ne može priuštiti ljutnju jer tada čovjek gubi kontrolu nad svojim reakcijama.

'Malo mogu. Malo je normalno. Kad život ide u jednom smjeru, a ja sam toga svjesna, onda se nekako u glavi tješiš i liječiš samu sebe. Sama sam sebi ipak najbolji prijatelj i utjeha. Vesela sam osoba i jako prirodna, to već svi znaju, pa se i dalje trudim da to bude moja osobina. Ne želim da se obožavatelji osjećaju zakinuto, to sam ja, njihova Ira iz Colonije. Kad dođem kući, može biti i suza i izgubljenog tupog pogleda.

To su ipak moja, a donedavno naša četiri zida koja ipak imaju svoju priču i svoje emocije. Nema se tu što puno pričati ni savjetovati. Prespavati, buditi se i zatrpati se obvezama. Nekako sam uvjerena da će razvod i Narcisu i meni omogućiti novi pogled na život koji smo imali i na ono što nas čeka u razdvojenim danima. Mislim da imamo za čim žaliti, jako žaliti', kazala je Indira za Story.