MISA ZADUŠNICA

Vanja Halilović poslala Ivi Bagić puno pusica

17.05.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Prijatelji i kolege došli su na misu zadušnicu za Ivu Bagić kako bi se upisali u knjigu žalosti i još jednom pozdravili s anđelom kojeg će se uvijek sjećati

U župi sv. Josipa na Trešnjevci održana je misa zadušnica za Ivu Bagić. Na misu su došli neki od voditelja RTL-a i prijatelji pokojne Ive. Na ulazu u crkvu na stolu je postavljena knjiga žalosti sa slikom Ive Bagić, bijelom ružom i lampašem. Ljudi u prolazu su se upisivali u knjigu žalosti.

Puno pusa Ivi poslala je Vanja Halilović, a Vjekoslava Bach je napisala: 'Bila si i ostala anđeo.' Antonija Mandić, koja je bila jako bliska s Ivom te je s njom planirala ići na koncert Depeche Modea, piše kako nikada neće prežaliti što nisu otišle na taj koncert. Također se zahvalila Ivi na ljubavi koju joj je pokazala te je dodala da će je se uvijek sjetiti kada čuje smijeh.

Na misu je došla i Antonija Stupar, Tomislav Jelinčić sa ženom i djecom, Dorotea Lazanin, koja je napisala da nikada neće zaboraviti ljeto 2005. godine, koje su očito provele zajedno.

Iako je Ivin odlazak vrlo težak udarac za njene bližnje, ona će uvijek ostati u njihovim srcima.