SVADBA U DUBROVNIKU

Darijo Srna i Mirela Forić se vjenčali

17.05.2010 u 07:23

Bionic
Reading

U dubrovačkom hotelu Excelsior u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim održano je vjenčanje nogometnog reprezentativca Darija Srne i njegove dugogodišnje djevojke Mirele Forić

Svadba nogometaša iz Metkovića i plavokose Zagrepčanke Mirele Forić održana je u vili Agavi koja se nalazi u sklopu jednog od najljepših dubrovačkih hotela Excelsioru, iz koje se pruža nezaboravan pogled na Stari grad.

Oblačno vrijeme nije pokvarilo veselje mladenaca koji su se potrudili skriti od znatiželjnih fotoreportera. Vjenčanje se održalo krugu obitelji i bliskih prijatelja, a nakon samog čina vjenčanja uslijedila je svadbena večera.

Nogometaš i njegova odabranica bračne zavjete su izmijenili pred 50-ak gostiju, od čega su većinu činili njegov rodbina iz obližnjeg Merkovića.

Mireli koja je u visokom stupnju trudnoće blistala u bijeloj vjenčanici kuma je bila najbolja prijateljica Lucija Tomić, dok je Srni kum bio nogometaš Dario Zahora

Na svadbi u čiju su pripremu mladenci uložili puno truda, posebno se osiguravši da i taj svečani trenutak ne naruše brojni fotoreporteri koji su u subotu i nedjelju okupirali Dubrovnik, goste je zabavljao popularni Jole, a posebni gosti bili su Neda Ukraden i Halid Bešlić koji je ujedno omiljeni pjevač Srnina oca Uzeira

Za svadbenu večeru mladenci su se počastili specijalitetima dubrovačke kuhinje, pa su se na stolu našli domaći pršut i sir, juha, pašticada s njokima, pečena janjetina te za desert rozata. Meni ne navodno stajao po osobi 450, što je mladence bez pića i glazbe izašlo oko 20-ak tisuća kuna.

Mladi par se svojski potrudio sačuvati privatnost u tim trenucima, pa su potražili pomoć hotelskih zaštitara koji su ih kišobranima štitili od brojnih fotoobjektiva dok su izmjenjivali bračne zavjete. Nakon što su u Villi Agava izrekli da pred matičarem, par i okupljeno društvo među kojima su bili mladenkina najbolja prijateljica, glumica Jelena Perčin te nogometaš Boško Balaban sa suprugom Ivom, produžili su na svadbenu večeru u konferencijsku dvoranu hotela Excelsior gdje će se zabava nastaviti od jutra.

Par je vezu započeo krajem 2005, a upoznali su se u narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je Mirela došla nakon svadbe Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Plavokosa ekonomistica i Srna prekinuli su godinu dana kasnije, navodno zbog njegovih ludih provoda po narodnjačkom klubu Fontana.

Međutim, od 2008. Srna i Mirela su ponovo zajedno. Tada su očito shvatili da su stvoreni jedno za drugo, a u međuvremenu se Mirela preselila k njemu u Ukrajinu. Par bi ovoga ljeta trebao dobiti i svoje prvo dijete.