Estrada MARKO TOLJA:

U 25. djevojka mi nije potrebna

  • Autor: M. B.
  • 15.5.2010 15:27:22
  • 15.5.2010 14:32:28

Marko Tolja, za kojeg se šuškalo da je u vezi s Marijanom Batinić, ipak je sam, no ne isključuje mogućnost da u Biogradu, gdje se nalazi jer je nominiran za Porina, upozna neku zanimljivu djevojku

Marka Tolju, koji je nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji za najbolji muški vokal i najbolji album u kategoriji pop albuma, uhvatili smo kako ispija kavu na biogradskoj rivi. Otkrio nam je da se od srijede nalazi na moru te da mu je fantastično jer tulumi ne prestaju te je usput pohvalio organizaciju koja je ove godine na zaista visokom nivou.

'Drago mi je što sam nominiran u najvažnijim kategorijama i nisam uzbuđen oko toga hoću li osvojiti Porina ili ne, nominacija mi je dovoljno priznanje da ljudi cijene i prepoznaju ono što radim', kaže Marko koji je u Biograd došao sam. Kada smo ga upitali gdje mu je djevojka, Tolja nam je rekao da solira te da glasine da je u vezi s voditeljicom Marijanom Batinić nisu točne.

'Da sam s Marijanom, više sam puta demantirao, mi smo samo jako dobri prijatelji i surađujemo', kaže Marko, koji smatra da mu u 25. godini djevojka nije ni potrebna.

'Previše sam zaokupljen glazbom da bih mogao imati ozbiljnu vezu, ali nikada se ne zna, možda baš večeras na tulumu nakon Porina upoznam nekoga', našalio se Marko koji je žurio na generalnu probu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više