NAŠAO UPOLA MLAĐU

Nedostatak seksa dokrajčio vezu Halle i Gabriela

15.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Samo dva tjedna nakon što je potvrđeno da su Halle Berry i Gabriel Aubry prekinuli četverogodišnju vezu iz zasad nepoznatih razloga, procurilo je da zgodni Kanađanin ima novu djevojku, 20-godišnju manekenku, što Halle ne podnosi baš najbolje

Prema pisanju tabloida In Touch Weekly, Gabriel je okrenuo novu stranicu u životu i počeo izlaziti s dvadesetogodišnjom manekenkom iz Toronta. 'Halle nije ni sanjala da će se on tako brzo snaći i zbog toga je uznemirena. To je velik udarac za njen ego', kaže dobro upućeni izvor.

'Prestali su biti intimni davno prije nego je njihova veza došla kraju. On je uvijek govorio Halle da je ona jedna od najskesipilnijih žena koje je ikad vidio i da je nesiguran zbog bivši propalih veza i muškaraca koji su je varali. Gabriel joj je govorio da je još uvijek voli, ali je nedostatak intimnosti ipak učinio svoje', kaže izvor.

Gabriel je navodno želio dvije stvari, koje mu Halle nije željela pružiti, još jedno dijete i brak. 'Nije imao drugog izbora nego otići i pronaći ženu s kojom će ostvariti te svoje snove, a Halle sada žali zbog svega što se dogodilo', tvrdi izvor.

Prijatelji slavne glumice kažu da je njezina najgora noćna mora uvijek bila da će Gabriela privući neka druga žena. 'Gabriel je puno putovao u rodnu Kanadu, a ona je sumnjala da on tamo možda ima neku drugu', tvrdi dobro obaviješteni izvor i dodaje da je 43-godišnja Halle brinula i oko svojih godina te da joj nije bilo svejedno kad je 34-godišnji Gabriel snimao reklame s atraktivnim mladim djevojkama.

Glumica je sad još i ljubomorna, a mnogi vjeruju da je njezina paranoja možda i bila jedan od razloga njihova prekida.