PLES DO ZORE

Franka na maturalnoj zasjala u ljubičastoj minici

14.05.2010 u 17:40

Bionic
Reading

Mlađahna pjevačica konačno je dočekala maturalnu zabavu, na kojoj je zasjala u ljubičastoj kratkoj minici i bež platformama

Franka je maturalnu zabavu proslavila u Rapcu, a plesala je, kaže, do jutra. Nije propustila ni pokazati svoje glasovne sposobnosti pa je okupljenim kolegama zapjevala pjesmu Bee Geesa 'To Love Somebody'.

'Imala sam vizije za svoju haljinu i na kraju sam izabrala ovu koja je prvotno bila namijenjena za 'Ples sa zvijezdama'', rekla je Franka za Index.hr

Nakon završene srednje škole 18-godišnja pjevačica namjerava upisati fakultet, a planira otići na prijamni na ekonomiju, novinarstvo i anglistiku. Otkriva da bi najradije voljela studirati ekonomiju na engleskom jeziku jer bi na taj način spojila svoje dvije velike ljubavi, engleski i ekonomiju.

Franka se najesen namjerava preseliti u Zagreb, a dotad će završiti snimanje albuma koje je dugo odgađala zbog školskih obaveza, ali i nastupa u 'Plesu sa zvijezdama'.

No prije nego krenu nove obaveze dio ljeta će kao i svake godine provesti u Londonu, gdje će pohađati tečaj engleskog jezika i glume.