LJUBAV U ZRAKU

Cvitešić Rupčić natječu se s Popović Volarić?

14.05.2010 u 09:41

Bionic
Reading

Zrinka i Hrvoje nisu se odvajali jedno od drugog u Biogradu na koncertu Cubisma i Song Killersa. Ljubili su se grlili, mazili i uživali jedno u drugome, baš kao i Jelena i Janko proteklog vikenda u Umagu

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić očito su se odlučili natjecati s Jelenom i Jankom Popović Volarić u tome tko će više poljubaca i nježnosti izmijeniti pred očima javnosti. Jelena i Janko nisu skidali ruke jedno s drugog dok su boravili u Umagu te su se ljubili pred fotoreporterima na otvaranju jednog hotela.

Nakon šokova u razdoblju Hrvojeve selidbe od supruge Tine Rupčić, Zrinka i Hrvoje napokon su se opustili pa sada slobodnije pokazuju koliko se vole. Par je viđen na koncertu Cubusma i Song Killersa u Biogradu gdje je uživao u dobroj glazbi i atmosferi.

U dobru raspoloženju, što zbog boravka na moru, što zbog dobre atmosfere, nisu krili da kod njih još uvijek traje prvotna zaljubljenost. Osim poljubaca, Hrvoje i Zrinka grlili su se te svima dali do znanja da nemaju razloga medijima davati izjave u vezi svog odnosa, jer sve je jasno, a to je da uživaju zajedno na najbolji mogući način. Samo je pitanje hoće li krenuti stopama svojih 'konkurenata' i izreći sudbonosno 'da' ili uživati kao nevjenčani supružnici.Inače, Zrinka se ovih dana ponovo priprema za nastup u mjuziklu 'Za dobra stara vremena' koji će se prikazati u zagrebačkoj 'Areni' u četvrtak 20. svibnja.