SVA IZOPERIRANA

Nina Morić: Ne bojim se starosti dok ima botoksa

13.05.2010 u 13:20

Bionic
Reading

Nina u 'Stalkeru' ima glavnu ulogu, glumit će plesačicu koju proganja neuravnoteženi obožavatelj. Kaže da je presretna jer glumi te da nikada nije bila sretnija. U razgovoru za Timesofmalta našalila se i da se ne boji starosti dok ima botoksa

Nina Morić u 'Stalkeru' ima glavnu ulogu, igrat će plesačicu koju proganja psihički neuravnoteženi obožavatelj. Psihičko nasilje je Nini dobro poznatastvar jer je prošla kroz to s bivšim suprugom Fabriziom Coronom. Čak se pokušala i ubiti, a i plesala je dugo na talijanskoj televiziji te smatra da zato može odlično utjeloviti ovu ulogu jer je proživjela gotovo sve što će glumiti u filmu.

Iako je bila jedna od zapaženijih manekenki, Nina se odriče snimanja kalendara i plesanja u talijanskim showovima. Nedavno je izjavila da bi se voljela posvetiti glumi. Najava 'Stalkera' bit će prikazana na Filmskom festivalu u Cannesu, pa ako se dokaže na filmu, mogla bi dobiti još koju ponudu.

Nina je izjavila da se odlično osjeća te da je konačno sretna i uživa s dečkom Martinom Evansom s kojim je stigla na Maltu. Za kraj intervjua je izjavila da se konačno osjeća odlično te da se ne boji starenja i bora sve dok ima botoksa.