Estrada SVE ZBOG UMJETNOSTI

Luka Nižetić: Imam svoj goli editorijal

Mladi pjevač progovorio je o spekulacijama na forumima oko njegove seksualnosti. Premda je jasno ustvrdio da se nikad ne bi slikao gol ni za velik novac, priznao je da je snimio art editorijal slična sadržaja

Pjevač Luka Nižetić prvi put se osvrnuo na spekulacije oko svoje seksualnosti. 'Prije su me takve stvari dirale, jer sam i ja samo čovjek od krvi i mesa. Mogao sam samo lagati samome sebi da me ne dira, iako me diralo. Danas sam se na to navikao i jednostavno ne obraćam pozornost', rekao je Luka za časopis Story te dodao da se ni za kakvu svotu novca ne bih slikao gol.

'Nemam takve porive, a novac nikad nije bio nešto zbog čega bih napravio ovo ili ono. Sve što radim, činim to ako me ponese, onako, samo od sebe ili ako mi je taj trenutak užitak. Napravio sam jedan art editorijal sličnog sadržaju u jednom razdoblju svog života, ali da bih to radio zbog velike količine novca –ne bih', bio je kategoričan Luka koji bi volio da njegova draga živi s njim u Splitu.

'Zašto ne? To je najljepši grad na svijetu i lud je onaj tko ne bi pristao živjeti ondje', dodao je i priznao da ga je voditeljica Iva Šulentić osvojila, jer je 'duhovita, vedra, ima rješenje za sve te je i uza sve to i lijepa'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više