Estrada PAMELA RAMLJAK:

Za dečka nemam vremena, posao mi je važniji

Na snimanju modne razglednice za put na Euroviziju, feminemka Pamela Ramljak ogorčeno nam je otkrila da, otkad se jednom opekla, ljubavi pristupa mnogo opreznije

'Žao mi je što je uopće izašlo u medijima da imam dečka, no sad kad je izašlo neću ga negirati, ali ne ide sa mnom u Oslo', kazala je Pamela.

Na pitanje hoće li veza zbog toga patiti, članica grupe Feminnem je odgovorila da ju to trenutno 'ne dira puno jer su posao i poslovne obaveze trenutno na prvom mjestu'.

'Iskustvo i život su me naučili kako treba prioritete nekako posložiti. Ne znam što će biti za godinu-dvije, ali trenutno je situacija takva da sam jako oprezna što se tiče emotivnog života', rekla je Pamela, a u narednih nekoliko godina ne namjerava početi osnivati obitelj.

Puno veselije je odgovarala na pitanja vezana uz Eurosong, pa nam je tako otkrila da je uzbuđena čak i zbog samih proba, a kamoli nastupa.

'Eurosong je predivna manifestacija i jedva čekam sve da se dogodi, sve vezano uz to me veseli, i same te tri minute nastupa, ali i sve prije i poslije toga. Jedva se čekam popeti na binu i odraditi to', veselo je dodala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više