ZA LOVU MOŽE SVE

Žana: Skinula bih se u donje rublje za novac

11.05.2010 u 13:50

Bionic
Reading

Bivša farmerica Žana Štrbac priznala je da voli pogledati lijepu ženu, no ne bi nikada otišla s njom u krevet. Također bi se razodjenula za neki časopis, ali samo u donje rublje

Bivša farmerica Žana Štrbac gostovala je na chatu Dnevnik.hr- a, gdje se većina pitanja svodila na njezino dijete koje je navodno ostavila, tako su barem pisali mediji dok je Žana bila na Farmi. Žana nije željela puno pričati o djetetu dok se neke stvari ne riješe.

'Meni je žao što se neke stvari prikrivaju i jako mi je teško. Nisam pričala na farmi o djetetu iz svojih osobnih razloga. Nadam se da će istina izaći na vidjelo, a ja ne želim puno pričati o tome dok se neke stvari ne riješe', kazala je Žana kojoj se javio i dečko s kojim ima dijete te joj poručio da prestane lagati i raditi žrtvu od sebe, jer je ostavila dijete.

'Joj, ne želim o Anti Tandari pričati. On laže, ne mogu vjerovati do kuda ide njegova zloća. Zvao je medije i traži od njih novac kako bi im prodao priču o našem djetetu', kaže Štrbac koja je najavila tužbu protiv novinarke koja je objavila priču da je ostavila svoje dijete.

Žana: Volim pogledati lijepu ženu

Osim što su je konstantno ispitivali o djetetu, Žana je uspjela malo progovoriti o sebi i ženskim temama.

Iako ima dečka, Žana priznaje da voli pogledati lijepu ženu, ali ne bi otišla s njom u krevet.
Što se tiče skidanja za novac, Žana kaže kako se nikada se bi potpuno razodjenula, ali za neki dobar iznos skinula bi se u donje rublje.