SPOJENE U JEDNO

Štrajhica i Nikita na crvenom tepihu u Londonu

10.05.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Na londonskoj premijeri filma 'Prince of Persia', u društvu poznatih faca crvenim tepihom prošetale su se i Marija Štrajh i Nikita. Ili se nama samo tako učinilo

U nedjelju je u Londonu održana svečana premijera filma Prince of Persia koja je okupila velik broj poznatih faca iz svijeta glazbe i filma, a crvenim tepihom prošetala se i ekstravagantna ženska pojava koja nas je jako podsjetila na dvije dame vrlo osebujna izgleda i stila odijevanja, Mariju Štrajh i pjevačicu Nikitu.

Kojoj više nalikuje s podivljalom crvenom kosom, volanima oko vrata, opako egzotičnim simbolima po haljini, najlonkama čije pruge svojom pravilnošću ubijaju koncept kaotičnosti te zlatnom torbicom umjesto šlaga na torti, prosudite sami, a mi ćemo tek zaključiti da nam je drago što je svojom pojavom podsjetila na pomalo zaboravljene domaće zvijezde.

Dodajmo tek da je dotična dama 25-godišnja pjevačica Paloma Faith, kojoj to nije bio tek loš dan, već se skroz fura na 'modnu eklektičnost', odnosno po naški voli na sebe staviti sve i sva u svim kombinacijama.