SNIMAJU DUET

Samantha i Sabrina bile su preseksi za svoje vrijeme

10.05.2010 u 10:22

Bionic
Reading

Iako je sada golotinja sasvim normalna, Sabrinin spot tada je bio zabranjen u Velikoj Britaniji, a sada se veseli novim pjevačkim pothvatima, i to sa Samantom Fox

Talijanka Sabrina Selerno 80-ih je žarila i palila glazbenim ljestvicama pjesmom Boys, Boys, Boys. Spot je bio toliko atraktivan da su ga zbog njezinih bradavica koje su joj izvirivale iz kupaćeg kostima zabranili prikazivati u Velikoj Britaniji.

Sabrina je na vrhuncu slave imala tek 18 godina te su joj slava i novac dosadili u 24. godini kada je upoznala svog supruga te se povukla iz medija bez obzira što je njezina pjesma bila najslušanija u Europi i što je zarađivala jako puno novca.

'Paparazzi su me konstantno pratili kada bih izlazila iz kuće, izmišljali su razne priče o meni i jednostavno mi je bilo teško držati sve pod kontrolom', prisjeća se Sabrina koja je u svoje vrijeme imala i navodnu protivnicu.

U isto vrijeme te svojom seksualnošću pozornost je plijenila Britanka Samantha Fox. Mediji su ih prozvali suparnicama premda to one nikada nisu bile.

Sada kada su sazrele te dobile želju ponovno nastupiti pred mnogobrojnom publikom, djevojke su odlučile snimiti duet, kojem se veseli većina muškaraca.