Estrada MARTINA RAJIĆ

'Butler se dobro ljubi i zaspali smo zagrljeni'

Mlada srpska manekenka koja je isprobala čari škotskog glumca otkrila je kako se ljubi, da ne hrče te da nije gledala nijedan njegov film

Prvi susret poznatog glumca Gerarda Butlera i manekenke Martine Rajić bio je fatalan. Tako barem glasi Martinina verzija priče koju je iznijela 'Red carpetu'. 'Znala sam da je glumac, ali nisam gledala nijedan njegov film. Prvi susret dogodio se u jednom restoranu. Čim sam se pojavila, istog trenutka smo 'kliknuli'', govori Martina kojoj je Butler odmah dao broj telefona.

I dok su horde žena pokušavale privući njegovu pažnju, Martina je ipak ostala u njegovom društvu cijelu večer te je prilikom izlaska iz kluba dobila poljubac. 'Te je večeri pao prvi poljubac, no prvi pravi poljubac dogodio se kad smo se vidjeli nasamo. Dobro se ljubi. Ne hrče i zaspali smo zagrljeni', sa smiješkom je prepričavala Martina koja je, ističe, zadovoljna i njegovim mišićima te je zbog fatalnog susreta otkazala put za Grčku.

'Svašta se piše o nama, nije da je on oženjen, niti sam ja udana', ljuti se Martina koja govori da svatko piše što hoće, a cijelom pričom nije zadovoljna ni njena mama. Manekenka se nada ponovnom susretu, dobila je ponudu za seriju, tako da se vidi u glumačkim ili voditeljskim vodama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više