MA KAKAV SPORTAŠ

Žana: Stjepan je teška kukavica!

07.05.2010 u 11:54

Bionic
Reading

Bijesna što ju je Stjepan odabrao za drugu duelisticu, Žana je sasula lavinu poruga na boksačev račun. Smatra da se Stjepan boji poraza od muškarca te je stoga izabrao ženu

Nakon brojalice 'eci peci pec' kojom je izabrana za dvoboj, Žana je pakirala svoje stvari u spavaonici i komentirala s Angie nemili događaj. Poslije nekoliko fraza kako je sve u redu i kako ako izgubi ide mirne duše doma otkrila je što zapravo misli o Stjepanovu potezu da odabere ženu za suparnicu u ringu: 'Al' je takva kukavica! Boji se piljenja jer je vidio da je izgubio od Kikija! Meni je to kukavički, je l' da?', siktala je Žana plačnim glasom. Angie se nije očitovala na njezin komentar, kao ni Sabina koja je ušla u sobu.

Zatim je rekla da ju je Sabina rasplakala, jer njoj se 'uopće ne cmizdri'. Opet se vratila na Stjepana. 'Svašta! Bože sačuvaj!', vikala je Žana dok se pakirala. 'Baš me iznenadio! Ja sam njega smatrala je***** sportašem! To mu baš ne služi na čast! Je l' tako?' Angie se nastavila ponašati u skladu sa svojom diplomatskom taktikom nećkajući se dati bilo kakav odgovor.

Žana je nastavila: 'Ej, pazi, on bira mene 'eci peci pec'! Ovo je smiješno!' Angie se odvažila te rekla da nema komentara te da je malo u šoku. Žana ni dalje nije mogla shvatiti kako jedan muškarac i još k tomu sportaš, iako je riječ o igri, može pozvati ženu u ring te je ponavljala da je Stjepan kukavica, i to, kako je rekla, 'žešća'. Antonio, koji je nakratko ušao u sobu, nije htio komentirati Stjepanovo ponašanje, iako ga je Žana upitala što misli o tome.

'Baš ću mu to reć'! Da sam ga je**** smatrala sportašem, da bi se pokazao kukavica.' Nekim čudom, ni Jelena, koja je također pristigla u spavaonicu, nije podržala Žanino mišljenje. 'Pa to je njegov izbor! Sve smo žene dale njemu šibicu, ima pravo!' No vinkovačka starleta nije se dala krstiti te je potpuno krivo razumjela Jelenine riječi: 'Ima on to pravo, ali očito je onda osvetoljubiv!' Jelena se nakon toga otkrila govoreći da je bila spremna postati drugi duelist te da bi rado provela dva dana sa Stjepanom u izolaciji.