Estrada KOLEGE U ŠOKU

'Hvala Ivi na optimizmu koji je ostavila'

Prijatelji i suradnici Ive Bagić shrvani su viješću da je preminula. Ona ih je uvijek uveseljavala i unosila vedrinu među njih te su sada, kada je nema, svi iznimno tužni

Suradnici i prijatelji 25-godišnje Ive Bagić, koja je preminula od teške bolesti, tumora na mozgu, shrvani su tom viješću.

Renata Sopek bila je jako dobra s Ivom te kaže da je ona bila pozitivna osoba koju su sve kolege iznimno cijenile.

'Shrvana sam viješću o Ivinoj smrti, ovo je stvarno tragedija. Prvo Tomo Vrban, pa ona. Stvarno ne znam što da vam kažem, svi smo bili jako dobri s njom i ona nam je bila posebno draga. Ovo je velik gubitak', kazala je Renata.

Iako Iva Bagić posljednjih mjeseci zbog bolesti nije dolazila na posao, nije bilo dana, a da je se kolege nisu sjetile, rekla nam je Antonija Blaće.

'Nije bilo razgovora na poslu, a da netko nije pitao kako je Iva, bila je tema svih naših razgovora i svi smo se brinuli za nju', rekla je Antonija.

Vanja Halilović također je bila jako dobra s Ivom, s kojom se često pojavljivala zajedno na raznim događanjima.

'Ivin optimizam bio je zarazan i kao takve ću je se uvijek sjećati. Željela bih ovim putem izraziti najdublju sućut Ivinoj obitelji', kazala je Vanja.

Antonija Stupar
gotovo je svakodnevno ispitivala Ivine prijatelje o stanju svoje kolegice.

'U posljednje vrijeme dobivala sam informacije da joj stanje varira, no nitko od nas nije ni pomišljao na najgore. Neopisivo sam tužna i totalno sam u šoku, jer je Iva zaista bila i više nego dobra cura', izjavila je voditeljica RTL-ovog Exclusiva.

Njezina kolegica Ana Brdarić izjavila je: 'Bilo mi je iznimno teško kada sam jutros saznala za tu tužnu vijest. Iva je bila osoba koja je - čim bi se pojavila - uvijek donijela dašak optimizma, a taj dašak ostavila je iza sebe i na tome smo joj zahvalni.'

Ivina prijateljica glumica Ana Begić tužnu je vijest doznala od nas. Preblago je reći kako je bila u šoku i jedva govorila, vijest ju je jako pogodila.

'Bio je užitak svaki trentuak proveden s Ivom koja je bila puna radosti. Žao mi je, ali to je sve što sada mogu izgovoriti. Ostala sam u totalnoj nevjerici', izjavila je Ana.

Posljednji pozdrav Ivi Bagić možete uputiti ovdje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više