MANEKENKE I NOGOMET

Jelena Urukalo opet nogama zaradila večeru

05.05.2010 u 21:27

Bionic
Reading

Čini se da je Jelena Urukalo dosad skrivala još nekoliko talenata. Osim što zna hodati po pisti te planira otvaranje kozmetičkog i frizerskog salona, očito joj leži i nogomet. Jelena je tako pobijedila na malonogometnom turniru koji je organizirao Slavko Šajinović povodom otvaranja svog novog kafića

Severinin zaručnik Slavko Šajinović organizirao je malonogometni turnir povodom otvaranja novog kafića u riječkom sportskom centru My me, a među djevojkama koje su sudjelovale našla se i manekenka Jelena Urukalo.

Igrala su četiri ženska tima, a Jelenin je pobijedio s pet golova razlike i tako osvojio tri mjeseca besplatnog igranja skvoša u Šajinovićevom sportskom centru te večeru u njegovom restoranu. Šajinovićeva zaručnica Severina nije mogla prisustvovati događaju jer se još uvijek oporavlja od operacije koljena.

Jelena Urukalo inače je poznata i po reality showu 'Farma' te po bosanskoj inačici 'Top modela' na televizijskom programu OBN, a neki je pamte i po noćenju u zatvoru prošle godine zbog vožnje u pijanom stanju.