EDUARD BOČKAJ:

'Drago mi je da je Dina pronašla ljubav u Ljubi Pavasoviću'

05.05.2010 u 14:52

Bionic
Reading

Markantan odvjetnik Ljubo Pavasović Visković u vezi je s Dinom Štern Bočkaj, u čemu je potpuno podržava uskoro bivši suprug Eduard Bočkaj, direktor prodaje Nove TV, te im je zaželio svu sreću

Iako su mnoge žene pale na šarm uglednog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića Dina Štern Bočkaj se ne razvodi zbog njega, već zato što već neko vrijeme ne živi zajedno sa svojim suprugom.

'Istina je da se Dina i ja razvodimo. Drago mi je što je moja supruga u 34. godini dobila drugu šansu za ljubav. Ona i Ljubo Pavasović Visković imaju moju punu podršku, kao i moje obitelji i naših prijatelja', izjavio je Eduard Bočkaj za gloriju

Ljubo i Dina su u vezi od ožujka ove godine, a ona i uskoro bivši suprug zajednički će se brinuti za njihovu dvojicu sinova, sedmogodišnjaka i i troipolgodišnjaka.

'Dina je savršena supruga i najbolja majka našim sinovima. Sretan sam što je uspjela naći ljubav i želim joj samo najbolje. Siguran sam da je Ljubo Pavasović Visković, kao njezin izbor, izvrsna osoba', dodao je Bočkaj koji se posvetio poslu i odgoju sinova.

Dina Štern potvrdila je da je u vezi s odvjetnikom Pavasovićem.