NA STORYJEVOM PARTIJU

Nives pokazala grudi, bradavice i guzu

05.05.2010 u 10:35

Bionic
Reading

Nives Celzijus na Storyjevom partiju pokazala je svoje bujne grudi koje su joj ispale iz haljine dok je plesala, kao i bradavice i međunožje. Što li će joj suprug Dino reći?

Iako novinarima nije bio dozvoljen ulaz na Celebrities Only Storyjevom partiju, ipak su kamere RTL-a zabilježile i više nego iznenađujuće prizore. Što se događa kad se celebovi opuste? Naravno, dobar tulum, no najdalje od svih otišla je Nives Celzijus, kojoj je haljinica više otkrivala nego pokrivala dok je živahno plesala u muškom društvu.

Iako se gospođa Drpić i majka dvoje djece samo dobro zabavljala, u čemu nema ništa loše, grudi su joj tijekom ludog plesa ispadale na sve strane, a potom i bradavice. Kad ju je na koncu jedan od plesnih partnera digao, provirila je i guza i međunožje.

'Cica kaubojka', kako je odmila zove Fashion Guru, totalno se raspištoljila, a partneri u zabavi bili su joj Modni Mačak i njegov crni mačor Trevor koji se izvijao ispod Nives koja nije marila za prisustvo mnogih uglednika i televizijske kamere, već se zabavljala poput tinejdžerice.