NEZGODA NA CRVENOM TEPIHU

Nives u prevelikoj haljini imala problema s grudima

04.05.2010 u 13:56

Bionic
Reading

Iako joj je prijateljica dizajnirala haljinu, Nives Celzijus imala je poteškoća s njom jer dok je pozirala na crvenom tepihu morala je stalno navlačiti haljinu kako joj ne bi ispale grudi

Iako su se neki mediji raspisali da je Nives Celzijus izgledala loše na Story Only Celebrities partyju u premaloj haljini, starleta negira takve navode i kaže da joj haljina nije bila mala nego prevelika.

Haljinu je dizajnirala Nataša Kos, koja je i najbolja prijateljica supruge Dine Drpića. Dok je pozirala na crvenom tepihu Nives je konstantno povlačila haljinu prema gore, ali to, izgleda, nije bilo zbog preuskog nego zbog preširokog dekoltea.

'Nije mi bila mala haljina. Bila je prevelika!', kazala nam je kratko Nives i priznala da ne voli događanja poput Storyjevog partija, ali se zbog suradnje i dobrih odnosa ipak pojavila.

'Ja nisam tip za ovakva događanja, više mi se ni ne izlazi na ovakva mjesta i svi koji me znaju mogu vidjeti da me nema često na ovakvim događanjima', rekla je Nives za tportal, a je li joj haljina bila premalena ili prevelika, zasigurno ona zna najbolje. Glavno da se ugodno osjećala.