U POTRAZI ZA POSLOM

Ante Gotovac mora početi plaćati alimentaciju

03.05.2010 u 18:08

Bionic
Reading

Ante Gotovac proveo je poslijepodne na izricanju presude na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu na odjelu za mladež, a konačna presuda je – nađite si posao, gospodine Gotovac

Ante Gotovac mogao bi završiti u zatvoru na 10 mjeseci ako u sljedeće tri godine propusti samo jednu ratu alimentacije od 1.500 kuna po djetetu svojoj bivšoj supruzi Ines Ušić. Sutkinja je donijela odluku da u sljedeće dvije godine mora platiti zaostatke alimentacije koju nije plaćao od 2006. godine, a oni iznose oko 107.000 kuna bez kamata, javlja 24 sata.

Za razliku od prošlog tjedna kad je lijevao suze na sudu i objašnjavao da je nezaposlen te da ne može plaćati alimentaciju, na izricanje presude stigao je u crnoj majici na kojoj je pisalo 'Napravite mjesta za opakog tipa', zapalio nekoliko cigareta ispred sudnice te je djelovao daleko smirenije. Ovaj spor protiv Gotovca trajao je šest godina i bivša supruga Ines Ušić nije htjela komentirati presudu, no neće se na nju ni žaliti.

Ante Gotovac je prilikom izricanja presude imao potporu svog prijatelja Mire Radića, kod kojeg stanuje već nekoliko mjeseci.