NATALIE OLIĆ

Još nisam svjesna da Ivica vrijedi 20 milijuna eura

03.05.2010 u 18:30

Bionic
Reading

Supruga hrvatskog reprezentativca i nogometaša Bayern Münchena ispričala je kako izgleda život s nogometašem, tko brine za njihovo troje djece i kakav je njezin suprug privatno

Nakon što je njen suprug prošlog tjedna u polufinalnoj utakmici Lige prvaka hat-trickom omogućio svom klubu Bayernu da se plasira u finale, Natalie Olić za Extru je dala ekskluzivni intervju u kojemu govori kako izgleda život onih supruga nogometaša kojima pojavljivanje na mondenim mjestima, kao ni medijska pažnja, nisu primarna stvar u životu.

'Ponosna sam na svog supruga. Svjesna sam da je to veliki uspjeh, ali ne volim letjeti visoko. Još nisam svjesna da Ivica vrijedi 20 milijuna eura', rekla je skromno 29-godišnja Natalie Olić, inače majka troje djece: osmogodišnjeg Antonija, šestogodišnjeg Luke te dvogodišnje Lare.

Sam Ivica Olić nakon utakmice izjavio je da je dao po gol za svako od svoje djece. Natalie i Ivica Olić u braku su devet godina, za djecu brine uglavnom Natalie, koja je priznala da je stroža mama no što je Ivica otac, izvještava Extra.

Iako prije nije gledala suprugove utakmice, polufinale je pratila iz obiteljskog doma, a o tome kako se osjećala kad je njen suprug dao tri gola rekla je: 'Znala sam da Bayern mora pobijediti barem sa 1:0 da bi išli dalje, tako da sam bila jako sretna kada je pao prvi gol, iako mi je bilo sasvim nevažno tko ga je dao. Kada je Ivica dao drugi gol, počela sam plakati, a nakon trećeg sam toliko skakala i vikala po kući od sreće da sam valjda probudila cijeli München.'