POIGRAJ SE I KREIRAJ

Idealna djevojka voditelja Mace

21.01.2009 u 12:26

Bionic
Reading

Internetska stranica Tracara.com napravila je igricu u kojoj posjetitelji imaju prilike kreirati djevojku iz snova voditelju 'Operacije Trijumf' Draganu Marinkoviću Maci. Zaigrajte i vi

Dragan Marinković Maca hrvatskim je gledateljima poznat kao jedan od voditelja 'Operacije Trijumf' gdje je svojim izrazito otvorenim pristupom nježnom spolu neke nasmijavao, druge pak strahovito nervirao. Kako god bilo, Maca usprkos silnom taktilnom očijukanju, odnosno štipanju i pipkanju mladih djevojaka sve u šesnaest, još uvijek nema djevojku. Ili možda upravo zbog toga.

Pozicija samca i silni komentari djevojaka na Macinom Facebooku ponukali su srpsku internetsku stranicu Tracara.com da napravi zanimljivu igricu u kojoj posjetitelji kreiraju Macinu djevojku iz snova.

Pravila igre su jednostavna: igrač ima na raspolaganju lica, tijela i mozgove raznih djevojaka sa srpske estrade, uz dodatak naših Nikoline Pišek i Severine, a na njemu je da posloži Macinu idealnu djevojku. Kad je djevojka cjelovita, poznati voditelj je počasti svojim originalnim komentarom. Tek jedna od 500 kombinacija je idealna i 100 posto Macin izbor. Koja?