FATALNA PLAVUŠA

Srpska manekenka: Zavela sam Gerarda Butlera!

30.04.2010 u 09:57

Bionic
Reading

Plavokosa srpska manekenka Martina Rajić pohvalila se zavidnim ulovom. Plavuša, naime, tvrdi da je upecala jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, glumca Gerarda Butlera

Kao što se i očekivalo, dolazak Butlera u Srbiju izazvao je pomutnju među tamošnjim ljepoticama koje su se svojski trudile zapeti za oko zgodnom Škotu. Čini se da je to uspjelo plavokosoj manekenki Martini Rajić koja se prva pohvalila velikim ulovom.

'Jesmo, zajedno smo, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana, tako da ne mogu više reći o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu reći da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam time koliko je normalan, jer je takva svjetska zvijezda', rekla je Martina za srpski Alo

'Butler mi se direktno upucavao. Rekao mi je da imam neku neobičnu ljepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Nakon dva tjedna, koliko planira biti u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promijeniti mišljenje i shvatit će ono što svi znaju, a to je da su naše djevojke najljepše na svijetu', zaključila je Martina.

Svjesna je, kaže, da je prije nje Butler bio u vezi s Jennifer Aniston i da ga prati glas velikog zavodnika.

'Po prirodi nisam ljubomorna, ali i znam da zbog toga nikada ne bih prekinula s Butlerom jer je on slavan glumac, ali i izuzetno šarmantan muškarac, pa bih očekivala da ima veze za jednu noć. To mi sigurno ne bi smetalo. Što će biti s nama kada ode, ne znam. Sada je dobro, svakodnevno se viđamo i čujemo se stalno kada nije zauzet snimanjem. Ipak je ovdje prvenstveno zbog uloge, a svjesna sam mu da je sve ostalo manje važno', rekla je Martina Rajić.

Martina u spotu za pjesmu 'Face' Milana Stankovića