Estrada JEDVA ČEKA LJETO

Maja Lena: Obožavam plesati u badiću na Zrću

Nakon upisa na fakultet, Maja Lena Lopatny s prijateljicama će se uputiti na Zrće jer, kaže, jednostavno ne može odoljeti toj atmosferi i ludilu koje tamo vlada. Kaže da joj je najdraže plesati na after beach partijima u badiću

Maja Lena Lopatny za tportal otkrila je da se iznimno veseli završetku školske godine koja traje još tri tjedna. Nakon toga slijedi državna matura, zatim upis na fakultet, a onda ludi provod na Jadranu s prijateljima i prijateljicama.

'Jedva čekam da škola završi, nisam još sigurna hoću li poći maminim stopama i upisati Akademiju dramske umjetnosti ili neki drugi fakultet. Što se toga tiče, sve je još otvoreno', kazala nam je Maja koju smo sreli na otvorenju Giovanni trgovine, gdje se pojavila u bijeloj uskoj haljini koja je isticala njezine grudi i tigrastim čizmicama.

'Žao mi je što me ljudi krivo doživljavaju. Ja sam odlična učenica, već dugo imam istog dečka, znači ne mijenjam ih kao čarape i smatram da se ne razlikujem puno od svojih vršnjakinja', kazala nam je Maja koja će se nakon upisa na fakultet uputiti na Zrće.

'Obožavam Zrće, tamo mi je savršeno i mislim da ćemo prijateljice i ja ići tamo i u sedmom i osmom mjesecu. Jednostavno ne mogu odoljeti tom ludilu i atmosferi koja je ondje savršena, plesu do jutra, a nakon toga plesu u badiću na after beach partijima', rekla nam je Maja koju su prozvali hrvatskom Paris Hilton jer se voli ludo provoditi i atraktivno odijevati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više