BEZ OBZIRA NA PREKID

Alex: I dalje se viđam s Azerom

28.04.2010 u 11:05

Bionic
Reading

Iako je prekinula vezu s Azerom Berberom, Aleksandra Grdić otkrila nam je da se i dalje viđa s njim te da su ostali u dobrim odnosima

Aleksandra Grdić, koja blista bez obzira na prekid dugogodišnje veze s Azerom Berberom, kaže da uživa u samoći, druženju s prijateljicama i dugim šetnjama s psom Flyom, za kojeg je nedavno otkrila da ima gay sklonosti.

'Imam jako puno gay prijatelja, tako da mi ne smeta da je i moj Fly gay, no on se samo igrao s drugim psom. Još uvijek je mali pa ne prepoznaje ženke i muške pse', kaže Alex koja je nazočila otvorenju dućana Giovanni u Importanne centru. Nakon održane modne revije Alex je otrčala u novootvoreni dućan te je počela dugotrajna potraga za odgovarajućom haljinom.

Kada je izašla iz dućana, sva umorna i zadihana te u potrazi za nekim pićem, pohvalila nam se da je dobila jednu haljinu kao poklon od organizatora, a drugu je kupila.

'A znaš nas žene kada je u pitanju šoping, izgubimo se, a ovdje uistinu ima divnih haljina', rekla je Alex koja je uzela jednu dnevnu te haljinu za noćne izlaske koje obožava.

Na pitanje postoji li šansa da se pomiri s Azerom Berberom, manekenka nije rekla konačno ne, već nam  je dala diplomatski odgovor.

'Mi se i dalje družimo i izlazimo zajedno, čujemo se i vidimo te smo ostali u dobrim odnosima, ali meni je trenutno potreban odmor, imam jako puno posla te moram završiti neke ispite', zaključila je Alex.