Estrada AVA KARABATIĆ:

Instrukcije mi odmaraju mozak

Iako joj je životni cilj da postane uspješna poslovna žena i majka, kontroverzna zadarska starleta i sudionica showa 'Farma' ovih dana se planira skinuti za Playboy i upisati školu za DJ-eve, a otkriva da džeparac zarađuje davanjem instrukcija osnovnoškolcima

S prosjekom ocjena 4,9 na studiju latinskog i talijanskog jezika te sa stipendijom grada Splita Ava Karabatić ne treba brinuti za akademsku budućnost. Ova svestrana zadarska starleta odlučila je za Extru ispričati kako je donedavno novac zarađivala davanjem instrukcija osnovnoškolcima te kako je povjerenje roditelja stekla time što su sva djeca koju je podučavala popravila ocjene.

'Dajem poduke iz svih predmeta za osnovnu školu, ali najviše iz matematike jer mi je to najdraži predmet, zatim kemije, hrvatskog i engleskog. Za srednju školu također dajem poduke iz tih predmeta, ali i iz latinskog i talijanskog. Repeticije mi odmaraju mozak. I gramatika mi je odlična, kada se trebaju rješavati rečenice - zavisne, nezavisne, subjekt, predikat, objekt, proširenje i tako dalje', rekla je Ava.

No Avi Karabatić svjetla kamera su draža od učionice, pa se tako sprema pozirati za Playboy i upisati školu za DJ-eve, a još nije odustala ni od sna da bude pjevačica. Ipak, njen životni cilj je postati uspješna poslovna žena i majka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više