Estrada PLANOVI OBITELJI DRPIĆ

Nives: Dino i ja nećemo živjeti u Hrvatskoj

Premda Dino Drpić trenutno nije u idealnoj situaciji kad mu je nogometna karijera u pitanju, njegova supruga Nives tvrdi da se neće dugo zadržavati u Hrvatskoj

Budući da je prekinuo ugovor s njemačkim nogometnim klubom Karlsruheom, Dino Drpić s obitelji ponovno boravi u Hrvatskoj. Premda je tijek njegove daljnje karijere neizvjestan, Nives je sigurna da se neće dugo tu zadržati.

Nives je za Večernji list rekla da o dužem boravku u Hrvatskoj nema govora te da ne namjeravaju tu živjeti. 'Dinov dolazak u Hrvatsku možemo nazvati isključivo čekanjem nove sezone', smatra Nives.

Ljepša polovica 'hrvatskih Beckhama' nije htjela otkriti detalje, ali je rekla da planiraju budućnost. 'Mogu vam reći da mi sve planiramo zajedno, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim stvarima. Mi smo jako povezani i naši su životi maksimalno isprepleteni. Stoga sve odluke donosimo u paru', ustvrdila je za Večernji list.

Pred starletom je predstavljanje nove knjige 'U krevetu s nogometašem', nakon čega par planira godišnji odmor, ali, kako kaže, na drugom kontinentu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više