Estrada SUDSKA BITKA

Ivo Amulić bivšoj dužan alimentaciju

Pjevač Ivo Amulić, koji trenutačno boravi u izolaciji na Farmi, u stvarnom se svijetu na sudu spori s bivšom suprugom Editom Grubišić koja ga je tužila za neplaćanje alimentacije za njihovo dvoje djece

Ivo Amulić (47) i Edita Grubišić (41) imaju sina od 15 i kćer od 19 godina koja studira u Zagrebu. Nakon gotovo dvije godine neplaćanja, Amulić je dužan 60.000 kuna alimentacije i kamate koje iznose oko 10.000 kuna, pišu 24sata.

Edita, koja je članica nadzornog odbora stranke splitskog gradonačelnika Željka Keruma HGS-a, rekla je da Ivo 2.800 kuna mjesečno za njihovo dvoje djece nije plaćao ni ove ni prošle godine, a i ranije je ponekad znao dati samo 1.000 kuna. Slučaj se trenutačno nalazi na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Ivo Amulić i bivša plivačica Edita Grubišić u braku su bili deset godina. Rastali su se prije devet godina. Splićanin je sredinom 80-ih počeo pjevati u bendu Tutti Frutti, a za samostalnu se glazbenu karijeru odlučio 1992. godine. Tutti Frutti je 2006. svirao na festivalu u Splitu, a uskoro planiraju izdati i novi album.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više