JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

'U nekim fazama bilo nas je troje u vezi'

23.04.2010 u 11:31

Bionic
Reading

Poznati glumac otkriva da se zatvorio prema ljudima otkad je postao poznat i da mu početku veze sa slavnom suprugom nije bilo lako nositi se s teretom slave. No zato su se s vremenom oboje smirili i sad se trude biti najdosadniji par na svijetu

'U nekim fazana veze je bila otežavajuća, jer nas je bilo troje u vezi. Nas dvoje i novinari. Slijepljeni smo jedno uz drugo svaki dan sve više i oboje smo se nekako smirili. Nismo sad baš najdosadniji par na svijetu, ali se trudimo biti. Gospođa tvrdi da joj brak nije donio nikakvu promjenu, osim prokleto dugačkog potpisa, a ja se osjećam dosta drukčije. Nisam mislio da ću se ženiti pa mi se tog popodneva u glavi promijenilo puno stvari', rekao je Janko Popović Volarić za Jutarnji list.

Kao suprug zadovoljan je povremenim avanturama koje si on i Jelena rado priušte, a u tome, priznaje, ipak je organiziranija Jelena. 'Sposobna je smisliti tri dana putovanja na kojem promijenimo četiri prijevozna sredstva, ponekad odlazimo na koncerte u susjedne države, znamo banuti prijateljima na dva dana iznenada, jer ih imamo u Beogradu, Ljubljani, Rijeci, a dok radim lovimo se po gradovima i autocestama', priča Janko koji rado svoje vrijeme posvećuje i sinu Davidu.

'David i ja, pak, imamo svoj svemir, svoje vikende, svoje navike i Jelena je tu uvijek dobrodošla i zanimljiva, ali cijenim to što nije imala potrebu nasilno se integrirati u naš muški svijet, jer nam je jako bitno to vrijeme jedan na jedan, ta neka naša tradicija s obzirom na to da ne živim s Davidom', kaže Janko koji se sjeća razdoblja veze s Jelenom kad su imali nepoznate goste.