Estrada NOVA VEZA

Lijepa Jelena Orešković ljubi Francuza

  • Autor: M. Ba.
  • 22.4.2010 10:07:41
  • 22.4.2010 9:33:41

Poznata hrvatska manekenka Jelena Orešković, nakon veze sa Zlatkom Maletićem, ponovno ljubi, i to, kako saznajemo, jednog Francuza

‘Baiser, baiser mon amour, gran baiser’, gugutala je na telefon poznata hrvatska manekenka Jelena Orešković šaljući nekome poljupce na francuskom.
Zatekli smo je u Kaptol Centru na predstavljanju nove kolekcije MAX&CO, gdje se pokušavala sakriti od znatiželjnika razgovarajući telefonom, a mi smo odmah posumnjali da se radi o novom dečku.

Iako je Jelena izbjegavala govoriti o temi ljubavi i cijelo vrijeme razgovor preusmjeravala na poslovne pothvate i suradnju Jelenine matične tvrtke Croatia Osiguranje s financijskim institucijama, uspjeli smo saznati da je Jelenino srce oteo jedan Francuz.

Na pitanje ima li dečka, Jelena je odgovorila da zasad ima samo simpatiju i da ta simpatije nije iz Hrvatske, već iz puno zapadnije zemlje, no da je teško govoriti o nečemu ozbiljnijem.

‘Samo ću vam reći da mi se zaista trenutno događa puno toga u životu, na reviju sam došla gotovo s puta, ali umor na stranu, uistinu sam sretna’, kazala je Jelena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više