I TO SE DOGODILO

Victoria Beckham konačno nasmijana i opuštena

20.04.2010 u 14:33

Bionic
Reading

Slavna Posh Spice konačno je uspjela razvući usta u osmijeh u novoj reklami s Evom Longorijom u kojoj dvije trendseterice i supruge sportaša reklamiraju nove mobitele

Victoria je poznata po svom vječno ozbiljnom izgledu, a rijetke su fotografije na kojima se slavna mršavica smije. U reklami za mobitele LG Victoria i Eva glume najbolje prijateljice, a Victoria je prvi put u javnosti pokazala svoju opuštenu i zabavniju stranu.

Victoria je u reklami modna dizajnerica koja svojoj frendici Evi pomaže u pripremama za modnu reviju i pri tom se sjajno zabavljaju.

Victoria i Eva upoznale su se 2007, odmah nakon dolaska Beckhamovih u Los Angeles, a nije im trebalo dugo da se sprijatelje. I jedna i druga mogu se pohvaliti uspješnim muževima sportašima, a zajedničkih tema im ne nedostaje.

Longoria koja je u braku s košarkašem NBA momčadi San Antonio Spursa i francuskim reprezentativcem Tonyjem Parkerom za svoju prijateljicu kaže: 'Divim joj se kao ženi i kao majci. Imamo puno toga zajedničkog. Zbilja se volim okružiti ženama kojima je obitelj na prvom mjestu. Ona je vrlo odana majka i posvećena je svojoj djeci, što jako cijenim. Posjećujemo se redovito i ne izlazimo tako često.'