Estrada O NOVOM DEČKU

Lana Klingor: 'Sve su to tračevi!'

Pjevačica Lana Klingor odnedavno više vremena provodi s glumcem Goranom Bogdanom, što je potaknulo spekulacije o njihovoj eventualnoj vezi. No Lana je te priče okarakterizirala kao tračeve

Premda se pjevačicu i voditeljicu odnosa s javnošću Zagrebačkog kazališta mladih Lanu Klingor i glumca Gorana Bogdana u posljednje vrijeme može vidjeti zajedno u javnosti, ona navode o eventualnoj vezi odbacuje sa smiješkom.

Za portal Index.hr rekla je da se radi samo o tračevima, ali nije htjela ulaziti u detalje. Budući da je Goran stipendist ZKM-a, oni se često viđaju i vrijeme znaju provoditi na kavi.

Na nedavnoj premijeri predstave 'O medvjedima i ljudima' u kazalištu Kerempuh mnogi su primijetili da su 29-godišnja pjevačica i 28-godišnji glumac veoma prisni, prenio je magazin Ekstra.

Ipak, čini se da se još uvijek ne radi o velikoj ljubavi. Lana je prije par mjeseci prekinula višegodišnju vezu sa slovenskim manekenom Samom Sambolom s kojim je bila zaručena, a Goran Bogdan, poznat po ulozi u reklami za mobilnu mrežu Tomato, u jesen prošle godine prekinuo je vezu s kćerkom Vesne Pusić, Dainom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više