ATRAKTIVNE MANEKENKE

Stefany i Sonja u bikiniju, a Simke zabavljala goste

16.04.2010 u 09:45

Bionic
Reading

Brojne poznate manekenke prošetale su pistom na brodu Nina gdje je održana modna revija u suradnji s Millom Design. Najviše su se istakle Sonja Kovač i Stefany Hohnjec jer su djevojke prošetale u bikinijima

U Rijeci na brodu Nina održana je modna revija pod nazivom Fashion Night by Rolland u suradnji s poznatom riječkom dizajnericom Milom Pačić (Milla Design). Na brodu su se okupile broje ljepotice poput Aleksandre Grdić, Ivane Ergić, Maje Cvjetković, Jelena Urukalo te Stefany Hohnjec i Sonje Kovač koje su se prošetale u oskudnim bikinijima te pokazale svu raskoš svojih tijela.

Moramo posebno pohvaliti Sonju Kovač koja inače nije profesionalna manekenka, no očito se dobro pripremila za ljeto, jer njezino tijelo izgleda besprijekorno. Na trbuhu joj se ocrtavaju pločice, vjerojatno od redovitog vježbanja, a i njezin dekolte uvijek mami poglede.

     

Na brodu Nina goste je zabavljala Simona svojim pjevačkim repertoarom. Baš kako je i izjavila, odlučila je odraditi još par dogovorenih gaža zbog dogovora sa Simona produkcijom, a onda se planira potpuno povući iz svijeta glazbe, barem dok ne skine višak kilograma.