I USPJELO JOJ JE

Ivana Husar voli mršavjeti bez puno muke

14.04.2010 u 12:37

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Husar za sebe kaže da nije superkućanica, ali zato se trudi sve raditi sa srcem. Mnogi su gledajući show 'Zvijezde pjevaju' primijetili da je izgubila nekoliko kilograma te da izgleda izvrsno

Pjevačica Ivana Husar razvaljuje u showu 'Zvijezde pjevaju' s Borisom Mirkovićem. Ivana je časopisu Story ispričala detalje iz svog skladnog obiteljskog života koji ju je promijenio te ponešto o sebi.

Ivana je smršavila i sada izgleda puno bolje, a otkrila je u čemu je tajna.

'Tajna je u genijalnom spoju treninga i zdravog mršavljenja. Krenula sam na hipoxy treninge. To je kombinacija vakuuma i fizičke aktivnosti i napokon vidim dobre rezultate bez puno muke i vremena', ispričala je Ivana te nastavila pričati o obiteljskoj sreći koju proživljava.

Ivana usporedila muža s cipelama

'Uozbiljila sam se i postala odgovornija. Lijepo je kada čovjek u svemu ide sa srcem. Ja i glačam sa srcem! Uz obitelj i djecu shvatila sam da je katkad puno ljepše biti ljubazan nego bolno iskren', govori Marija koja ipak nije superkućanica.

     

'Nisam superkućanica i ne zanimaju me kućanski poslovi. Oni me znaju frustrirati, ali zato obožavam kuhati, pogotovo kada pokraj sebe imam nekoga tko voli jesti.' Ivana je također otkrila da se udala za svoju prvu ljubav.

'Vrlo brzo sam shvatila da je on taj. Znala sam da mogu tražiti dalje, ali da ću se brzo vratiti na prvi izbor. Kao kad kupujete cipele. Znate kakve biste voljeli imati, a kad nađete baš takve, pomislite da su možda malo preskupe i krenete tražiti dalje. Na kraju se ipak vratite njima. No glupo je uspoređivati muža s cipelama', šalila se Ivana te dodala da djeca i brak ne moraju ubiti romantiku.

'Mogla sam zapustiti sebe i brak, ali nisam. Monotonije ima posvuda, i to je normalno. Ne želim govoriti o idili jer je to glupo, nezrelo i to ne postoji. Vjerujem da si zajedno trebamo uljepšavati život i toga je svjesno i moje dijete od četiri godine', govori Ivana koja bi voljela roditi još jedno dijete, postati teta te završiti fakultet.