UHVAĆENI UJUTRO

Pamela i novi dečko proveli noć u njezinu stanu

13.04.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Pamela Ramljak zaljubila se samo dva mjeseca nakon razvoda od Stojana Rakića, i to u atraktivnog Mladena Slajstera s kojim je ovih dana snimljena kako zajedno izlaze iz njezinog stana

Nakon razvoda, članica grupe Feminnem PamelaRamljak je pala u depresiju jer je bila razočarana zbog bračnog brodoloma. Čak je izgubila apetit i volju za životom. Pomoć je potražila kod patera Linića, preselila se u Zagreb, a cimerica joj je bila kolegica Nika Antolos koja joj je savjetovala da počne opet izlaziti.

Pamela je prihvatila savjet i u klubu Sax upoznala 30-godišnjeg ekonomista Mladena Skajstera koji ju je slučajno okrznuo, a zatim i počastio pićem. Zainteresirao ju je svojim smislom za humor, ali i kozmopolitskim pogledom na svijet jer je živio s obitelji devet godina u Kanadi, a tijekom školovanja je proveo dvije godine u Venecueli.

Od susreta u Saxu oni su nerazdvojni, a Pamela je već upoznala obitelj svog novog dečka, a nakon što su proveli noć u njezinom stanu, s dragim je otišla na rođendan njegovog malog nećaka, piše Extra.