IGRA LOVICE S PRAVDOM

Ava na farmu bježi od suđenja

Bionic
Reading

Iako je ne tako davno izjavljivala kako jedva čeka da na sudu dokaže svoju nevinost, Ava Karabatić (21) na farmu ulazi neposredno prije prvog ročišta

'Spremna sam i dokazat ću nevinost, i to je sve što želim reći', tim je samouvjerenim riječima Ava Karabatić još nedavno komentirala skoro suđenje za Večernji list, da bi danas njene usne pjevale drugu pjesmu. 'Suđenje ne želim komentirati, a na farmu ulazim sutra, ne znam točno u koliko sati', izjavila je skora farmerica za Slobodnu Dalmaciju, ne krijući veselje, 'kako nikada nisam bila na selu, jako se veselim odlasku'.

I dok se Ava veseli farmerima, blatu i pokojoj domaćoj životinji, glasnogovornik Općinskog suda u Zadru nije baš siguran u 'Farmu' kao opravdanu ispričnicu. 'Općinski sud u Zadru nije nikada imao ovakav slučaj. 'Farma' po meni nije opravdan razlog izostanka, no kako je zakon ne predviđa, treba vidjeti što će sudac u petak odlučiti', izjavio je za Slobodnu Dalmaciju uz polusmijeh.

Kratak podsjetnik za one kojima je Avino pjevanje izbrisalo iz sjećanja njene prve medijske korake – zadarska studentica talijanistike s tanušnim znanjem prekomorskog nam jezika, sa zaručnikom Špirom Miličićem (24) i majkom Sanjom Karabatić (39) na sudu je zbog ucjenjivanja dr. Živka Nižića, pročelnika Odjela talijanistike na Sveučilištu u Zadru. Prvo ročište je u petak, a za to vrijeme Ava, željna pravice, gacat će blatom na farmi.