IVAN ZAK:

'Sabina me nije seksualno zadovoljila i nismo bili u vezi'

12.04.2010 u 09:28

Bionic
Reading

Sabina je tijekom boravka na farmi ispričala da ju je dečko prevario sa Slađom. Riječ je o Ivanu Zaku, koji tvrdi da su imali seks na jednu noć te da ga nije seksualno zadovoljila. Slađa je priznala da je dan nakon Zakovog seksa sa Sabinom bila s njim na bazenu

Sabina Čedić se proteklog tjedna povjerila farmericama da ju je dečko prevario s najboljom prijateljicom, a to je nekada bila Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa. Taj dečko, kojeg je ona navela kao poznatog Hrvata, jest Ivan Zak. On tvrdi kako nije istina da su Sabina i on bili u vezi, već da su imali seks na jednu noć.

'To je bila avantura prije nekoliko godina. Kada smo se jednu večer vraćali kući iz Lampaša put je bio predugačak, pa smo stali i obavili to. Mogu samo reći da me nije seksualno zadovoljila. Sabina je najbolja kad spava i definitivno mogu reći da je slagala da smo bili u vezi', odlučno tvrdi Ivan Zak.

'Sabina iskorištava izjave zbog svoje promidžbe', dodao je.


Slađa: Bila sam sa Zakom na bazenu

Druga 'oštećena' osoba u Sabininoj priči je Slađa, jer ona je navodno ta prijateljica koja je iznevjerila farmericu te se družila s njezinim dečkom, odnosno s dečkom s kojim je imala avanturu.

'Rekla sam da ću joj polomiti noge, ali ne, polomit ću joj glavu', ljutito je rekla Slađa, ali je i priznala da je bila sa Zakom.

'Sabina me sutradan nazvala na mobitel kako bi mi se jadala oko Ivana, a ja sam bila s njim na bazenima i jednima laž u cijeloj priči je ta što joj nisam tada rekla da sam trenutno s njim', otkrila je Slađa.