'BRIGA ME KAJ NEMA PARA'

'Ante pije Normabele, a meni je važno da imam mečku'

12.04.2010 u 09:52

Bionic
Reading

Dok Ante Gotovac guta Normabele jer se želi oženiti Majom Morales, a ona to neće, ona je objeručke prihvatila njegov poklon, skupocjeni Mercedes AMG koji vozi bez vozačke dozvole

Maja Morales u intervjuu za tportal otkriva da je Anti Gotovcu toliko stalo do nje da guta Normabele i pije alkohol jer ne može podnijeti kada nje nema po cijele dane i kada sjedne u auto i izgubi se na dan-dva. Bez obzira na sve to, Maja živi u svom svijetu te je nijedan muškarac ne može zaustaviti u njezinim namjerama.
Važno joj je samo da i dalje dobiva skupe poklone, a od Ante je dobila Mercedes AMG, koji vozi bez obzira na to što nikada nije išla u vozačku školu i što je zbog vožnje bez dozvole prenoćila dvije noći u zatvoru jer je vozila pijana.

'Bila sam pijana i vozila u suprotnom smjeru kad sam mislila da se netko želi ganjati sa mnom autom, pa sam malo stisnula na gas i prenoćila dvije noći u pritvoru. Tamo sam se zezala s dva Cigana, baš je bilo super', priča Maja koja je nedavno izjavila da je od muškaraca znala dobivati jako skupe poklone.

     

'Istina je da sam dobivala skupe poklone od muškaraca, ali oni su to meni kupovali sami od sebe. Nisam ja ciljano bila s njima samo zbog novca, to su bile njihove želje', otkriva Maja koja ima svoj stan u Dubravi, ali ponekad prespava i u Maksimiru kod Ante, koji je izjavljivao da bi se volio oženiti njome.

'Nešto je među nama, ja sam mu rekla da je nisam cura za vezu, ali nešto ima među nama. Baš mi je rekao da se rastaje za deset dana, pa da odemo kod matičara jedanaesti dan, tako da je došlo do svađe jer ja nisam za brak', odlučna je Maja koja za sebe tvrdi da je žena mangup.

Navodi da je Ante bankrotirao Maju nisu baš uznemirili jer, kako kaže, njoj je najvažnije da ona ima Mercedes, a to što je on bez novaca, nije njezin problem.

Uskoro izlazi Majin novi singl 'Plati me

Otkad je Maja pronašla Lupina te se skinula za Playboy i pokazala svoje silikonske petice, njezina pojavljivanja u javnosti su postala sve češća. Nakon par snimljenih priloga u 'Red carpetu', otišla je na farmu te izašla odande prvi dan jer joj je, kako je tada rekla, nedostajalo seksa.

'Ja sam naviknula svakodnevno obilaziti frizere i kozmetičke salone, tako da mi je bilo teško na farmi, a pogotovo kad su mi se ekstenzije počele petljati', priča Maja koja se opet vraća na farmu kao izazivač, no smatra da će joj ovaj put biti lakše.

'Sada sam zadovoljila svoje seksualne apetite i znam što me tamo očekuje, tako da mislm da ću ovaj put duže ostati', kaže Maja koja će se nakon izlaska iz Farme baciti na pjevanje.

'Moj bratić Milo Stavros i Alka Vuica rade na toj pjesmi koja će stvarno biti super, zvat će se Plati me i svi će se iznenaditi koliko dobro pjevam', zaključila je Maja.