VRCKAVA PJEVAČICA

Neda Parmać pokazala jezik fotografu

09.04.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Dok su se Nika Antolos i Neda Parmać šetale špicom, fotograf ih je pokušao snimiti, a Neda mu se zauzvrat izbeljila te pokazala svu raskoš svog jezika

Pjevačice grupe Feminnem Neda Parmać i Nika Antolos prošetale suse Cvjetnim trgom te iskoristile sunčan dan za kavu u centru grada. Djevojkama je još samo nedostajala Pamela Ramljak, ali budući da se šuška da je pronašla novog dečka, Mladena Salajstera, kako je prenio Stars, nije čudno da nije s curama.

Dobro raspoložene djevojke cijelo su se vrijeme smijale, a Neda je čak fotografu isplazila jezik te pokazala svu njegovu raskoš. Na svom profilu na Facebookunapisala je da je Uskrs provela kod svojih roditelja u Pločama i naglasila da se nije prepustila svim blagdanskim delicijama, već je pazila na liniju.

     

'Odoh ja trčati, pa onda na kavu', bio je jedan od Nedinih postova koja mora biti u top formi za Euroviziju, koja se ove godine održava u Moskvi

Feminnemke će Hrvatsku predstavljati pjesmom Lako je sve, a budući da su vesele, vrckave i imaju kvalitetnu pjesmu, mnogi od njih puno očekuju.