STEFANY HOHNJEC:

'Super mi je bez dečka, konačno uživam!'

09.04.2010 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon prekida s tenisačem Tomislavom Perićem, bivša miss sporta Stefany Hohnjec otkrila nam je da se posvetila radu te da joj je konačno lijepo u životu i da uživa

Manekenke su se okupile u klubu Boogaloo da bi promovirale talijansku školu mode i dizajna Callegari te su održane modna revija i izložba. Među njima našla se i Stefany Hohnjec koja je nedavno prekinula vezu s tenisačem Tomislavom Perićem

Pisalo se da je plavokosa manekenka prekinula s dečkom jer je on bio ljubomoran na njezin posao te su mu smetala njezina druženja s muškarcima, posebice kada je bila u Farmi. Navodno je imao pik na Stipu Drviša, kako je pisala Extra, no ona je to nedavnom izjavom opovrgnula.

     

'Dosta mi je bilo glumiti mu dadilju', rekla je Stefy nedavno za Exklusiv. Sada se potpuno posvetila poslu i kaže da uživa u samačkom životu.

'Super mi je sada kada sam solo. Uživam i radim, život ide dalje', rekla je Stefany, koja je nosila reviju koju su osmislili i realizirali budući modelisti i modni kreatori.

Gošća revije bila je bivša polaznica, a danas poznata modna kreatorica Ivona Martinko, koja je također pokazala svoju kolekciju.

Osim Stefany, od poznatih je reviju nosila atraktivna manekenka i bivša djevojka Petra Vlahova, Ines Španja