PIŠEKICA:

'Sretna sam što Kike drži sve u gaćama - za sada'

08.04.2010 u 11:30

Bionic
Reading

Nikolina Pišek nije presretna što je njezin dragi Kristijan Curavić izjavio da su silikoni bolji od prirodnih grudi jer njene su, tvrdi, prirodne, ali je sretna što drži sve što treba u gaćama - za sada

Nikolina Pišek, čiji je dragi Kristijan Curavić na farmi, već je imala pomalo nezgodnih situacija i neprestano joj je zvonio mobitel zbog njegovih izjava, iako ga je upozoravala da drži jezik za zubima.

Jedna od tih situacija bila je kada je Kike izjavio da 'nijedna priroda ne može zamijeniti silikone' jer on zna iz iskustva da 'silikon stoji u svakom položaju.'

'Taj dan mi se telefon užario. Zvale su me prijateljice, koje su zajedno sa mnom umirale od smijeha i komentirale da koliko god smo ga trenirale da drži jezik za zubima - nije pomoglo', rekla je Pišekica u razgovoru za magazin Gloria, koja je uvijek negirala operaciju grudi.

'Pa vjerojatno je govorio o nečijim tuđim grudima i ja mu zahvaljujem što je javno rekao da su mu druge bolje', dodala je Nikolina.

Kristijan je prvo potpisao ugovor s Novom TV, a tek onda rekao Nikolini jer je znao da će ona biti protiv toga, no dala mu je neke savjete prije odlaska na selo: 'Rekla sam mu da drži jezik za zubima, ali vidite kako je prošlo. Sva sreća da sve što treba drži u gaćama - za sada', izjavila je voditeljica 'Farme'.