MAJA VUČIĆ O RAZVODU

Napravila sam krivi odabir iako me nitko nije natjerao

08.04.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Pjevačica otvoreno je progovorila o razvodu, o prilagodbi na samoću te o pronalasku same sebe

Godinu dana nakon razvoda Maja Vučić zadovoljna je svojim životom, a u intervjuu u Gloriji progovorila je o tužnom razdoblju u životu.

'Mislim da svi nakon razvoda proživljavaju velike promjene. Tako sam i ja upala u razdoblje samoće i tuge. Bila sam tužna jer sam napravila krivi odabir na koji me nitko nije natjerao. A znala sam što je prava ljubav jer sam je jednom i osjetila', kaže.

Trud koji je ulagala u brak ipak ga nije spasio.

'Mislila sam da ću ljubavlju, tolerancijom i prilagodljivošću uspjeti uspostaviti harmoniju i mir. Da će taj moj partner uvidjeti kako je sve jednostavno, normalno, bez panike... Da nemam potrebe za posesivnošću i kontrolom, da je povjerenje osnova svakog odnosa, da ću biti s njim makar otišla na Mars ili bila okružena sa 69 muškaraca. Tako sam i tu priču s Igorom ušla uvjerena da može uspjeti', ispričala je Maja.

Odluka o razvodu došla je jednog jutra kada je shvatila da ne želi takav život, a sada Gita i ona uživaju same.

'Živimo u unajmljenom stanu, ali imamo sve – svaka svoju sobu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu. Ja sam prije mjesec i pol konačno ugledala to svjetlo na kraju tunela i opet sam sretna, nasmiješena, vesela. Izlazim, družim se s ljudima, sijem okolo svoju čarolijicu i uživam s Gitom dok ona nije na svom radnom mjestu - u vrtiću', kaže.

Dodala je i da su odnosi između nje i Igora sve su bolji.

'Gita je kod Igora gotovo svaki dan. Sada smo si bolji nego ikada. Ponekad i ja svratim kad sam u blizini ili me on pozove na ručak kad sam nešto skuha. To spada u civilizirani odnos dvoje ljudi koji imaju dijete', rekla je Vučić.