OTVORENA VODITELJICA

Tatjana objavila gubitak nevinosti za ručkom

07.04.2010 u 20:31

Bionic
Reading

Voditeljica Tatjana Jurić za GloriaGLAM ispričala je zanimljivosti iz privatnog života pa je rekla da su roditelji o gubitku njezine nevinosti saznali za ručkom

U ekskluzivnom editorijalu za GlorijuGLAM može se vidjeti kako Tatjana Jurić izgleda u Chanelu, a u razgovoru, koji je vodio novinar Kruno Petrinović, simpatična voditeljica potpuno se otvorila te otkrila zašto ne voli šoping, tko su joj pravi prijatelji, zašto je istjerala majstore iz svog stana, kada se osjeća kao zvijezda, ali i kako je roditeljima rekla da je izgubila nevinost.

'Svašta su od mene doživjeli: jednom sam roditeljima i bratu za obiteljskim ručkom, dok smo jeli juhu s rezancima, priopćila da sam izgubila nevinost. Brat je pao sa stolca od smijeha, tata je pokušavao jesti kao da se ništa nije dogodilo, a mami je zadrhtala ruka, ali je nastavila posluživati ručak', rekla je 28-godišnja Tatjana, poznata kao voditeljica na RTL-u.

Dodala je da jednog dana i ona želi imati tako otvoren odnos sa svojom djecom, koji se temelji na međusobnom poštovanju i povjerenju.