Estrada NIKOLINA PIŠEK:

Ne znam koliko sam popila kad sam rekla 'da' Kiki

Nikolina Pišek izjavila je da će reći sudbonosno 'da' Kristijanu Curaviću ako se pokaže kao radišan i dobar na farmi. Sada kaže da ne zna koliko je popila tog dana kada je to rekla

Voditeljica Farme Nikolina Pišek, čiji je dragi Kristijan Curavić na farmi, s kćeri Hanom konstantno gleda Farmu, ali ne zato što je ljubomorna na farmerice, nego zato što joj nedostaje njezin dragi.

Nedavno je Kike na kućici od drveta napisao velikim tiskanim slovima 'NIKOLINA' kako bi pokazao svojoj dragoj koliko i ona njemu fali, ali zahtjevna Pišekica nije baš oduševljena tim činom.

'Očekivala sam da će biti ljepše. Umjetnički dojam je tako-tako, ono, ajde, 3 do 4, zbog zalaganja', rekla je Nikolina.

Tek sada atraktivna voditeljica vidi koliko joj je dragi pomagao kad je bio kod kuće. Kaže da se itekako osjeti da ga nema.

'Sve vrećice sada nosim sama, kao i gajbe s bocama, sve sama radim. Da, to mi je super', ironično je rekla Pišek te dodala da joj je teško kada treba, primjerice, promijeniti žarulji.

Inače, Niki smatra da se Kiki odlično snašao na farmi i nada se da se neće vratit s nekom 'suludom idejom da se presele negdje na selo s nekim kravicama'.

Nikolina je rekla da će Kristijanu reći sudbonosno 'da' ako se pokaže kao radišan i dobar na farmi.

'Ne znam koliko sam popila tog dana. O tome fenomenalnom 'da' ne razmišljam dok me ne pitaju, onda se osjećam krivom što o tome ne razmišljam dok me ne pitaju', zaključila je Nikolina razgovor za Stars.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više