SIMONA PORUČUJE:

Maja Morales radi sve što Ante poželi

07.04.2010 u 10:13

Bionic
Reading

Simona Gotovac kaže da je i ona nekada bila Maja Morales jer je glumila, odnosno radila sve što je od nje Ante tražio. Ne krivi zbog toga Maju, već uskoro bivšeg supruga

Simona Gotovac prepoznala je u Maji Morales sebe i sasvim joj je jasno kako Ante upravlja njom i njezinim potezima. Primjerice, kad je bilo grupno snimanje farmera prije ulaska u Farmu, samo se Maja nije spustila iz hotelske sobe jer joj je Ante krivo prenio poruku da ne mora rano ustati.

'No, njoj tako i tako ta Farma uopće nije bitna u životu', kazao je tada Ante, 'njoj je važnije da se posveti pjevanju, a ja ću joj pripremiti album kod Alke Vuice dok bude na farmi. Napravit ću od nje veliku zvijezdu', kazao je tada Ante za tportal

Simke: Ante je i mnome upravljao

Simke u svemu tome prepoznaje sebe, ali ne krivi ni Lanu Boško s kojom je Ante bio zaručen, a ni Maju, već, naravno, svog uskoro bivšeg supruga Antu.

     

'Ne bih htjela suditi Maji ni maloj Lani koja je s Antom bila prije nje. One su samo glumice u filmu koji moj uskoro bivši muž režira. I ja sam jednom bila njegova glumica, ali nakon nekog sam vremena odrasla. On je ostao negdje iza. Ali nije mi žao, ipak se iz te naše veze izrodilo nešto prekrasno, a to je moja Gabica', zadovoljno je rekla Simona za Zagrebancije.com te dodala da će odraditi gaže koje je ugovorila dok je još surađivala s Antom te da će se potpuno povući iz pjevanja.

'Odredit ću još ove gaže što su mi ostale jer ugovorom sam vezana i moram to napraviti. Nema više pjevanja za mene, ja sam prvenstveno majka', zaključila Simona koja se odriče i manekenske karijere jer je ta vrsta posla više ne zanima.