POSESIVNA TALIJANKA

Clooney ostavio Elisabettu jer je stalno tulumarila

06.04.2010 u 14:28

Bionic
Reading

George Clooney navodno je ostavio svoju talijansku ljepoticu Elisabettu Canalis jer je previše pažnje posvećivala izlascima, a bila je i prilično posesivna, otkrivaju izvori bliski paru

Poznati holivudski srcolomac George Clooney je presudio njihovoj devetomjesečnoj vezi ubrzo nakon zajedničkog pojavljivanja na dodjeli Oscara proteklog mjeseca. Navodno je razlog prekida bilo Elisabettino konstantno partijanje, kako je otkrio izvor.

'George ju je volio, ali mu se nije sviđao njezin stil života', kazao je izvor za britanski magazin Grazia.

'Svađali su se oko njezinih izlazaka od veljače, ali su se pretvarali da je sve u redu zbog dodjele Oscara', dodao je izvor.

'Odlučili su otići zajedno na dodjelu Oscara u Los Angeles, ali nisu se pojavili ondje zajedno niti na jednoj zabavi. George je nakon završetka dodjela nagrada odletio sam na Havaje kako bi razbistrio glavu', kazao je izvor.

Glumac je nedavno izjavio da više voli provoditi tihe noći nego partijati. 'Prioriteti se mijenjaju s godinama', kazao je Clooney.

'Elisabetta je luda za Georgeom i vrlo je posesivna kada on posvećuje pažnju drugim ženama', kazao je izvor početkom godine.

'Kada se druga žena previše približi glumcu, ona se uvijek baca na njega, kao da poručuje - on je moj', zaključio je izvor.