Estrada JELENA ROZGA:

Dokazala sam na TV-u da nemam silikonske grudi

Uvijek dozirana i oprezna prema medijima, plavokosa pjevačica kaže da ima učinkovit način kako zaustaviti tračeve

Pjevačica Jelena Rozga uvijek je vrlo samozatajna, a za prilog Studio izjavila je da ne voli pričati o svom privatnom životu.

'Ne volim u medijima pričati o svom privatnom životu. Ne želim graditi karijeru na tračevima niti želim novinske članke zato što sam s nekim u vezi, želim da se o meni piše ako imam dobru pjesmu. Jer, koliko medijima daš, toliko će ti i uzeti. Ako uđeš u priču prodajući svoju intimu, više nećeš imati ništa svoje. I zato ja doziram svoja pojavljivanja na promocijama, otvaranjima dućana i drugim događanjima. Imam pametnijeg posla nego da se non-stop sređujem i gledam gdje ću izaći', rekla je Rozga. No, uvijek odmjerena Jelena jednom je prilikom pokazala i svoju spontanu stranu - točnije, jednoj beogradskoj voditeljici dopustila je da joj u emisiji opipa grudi.

'A jesam. I to mi je posve u redu. Dosta mi je da se nagađa jesam li ih operirala ili ne. Nisam. Pa kad me žena u TV emisiji to po petstoti put pitala, rekla sam joj: Daj ti to sad probaj, da to skinemo s dnevnog reda', ispričala je sad tu već legendarnu scenu Rozga.

Jelena je dodala da postoji netko u njezinom životu kome želi roditi kćer i sina, no to ime nije odala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više