Estrada ANĐA MARIĆ:

Počeli su me pozivati na spojeve

Najotkačenija članica žirija HTZ-a Anđa Marić oprostila se od braka i krivih prijatelja, a pohvalila se da je već pozivaju i na spojeve

Anđa Marić i službeno se razvela, i to baš 1. travnja. Za prilog Ekran je otkrila da se osjeća kao slobodna žena te zašto sa suprugom neće biti prijateljica.

'Prijateljstva je među nama odavno nestalo. Uvijek ću biti sigurno da Primož moje dijete voli jednako kao i ja. Tu ću u njega uvijek imati povjerenja, ali prijatelji više nećemo biti nikad', rekla je Anđa te dodala da postoji milijun razloga za razvod.

'Ne postoji samo jedan razlog za našu rastavu, ima milijun s moje i njegove strane. Da bi jedan brak uspio, treba postojati beskrajna iskrenost dvaju partnera, a prvo moraš biti iskren prema samome sebi. Mi smo u tome zakazali. Danas poželim vezu koja će se temeljiti prvenstveno na iskrenosti', uvjerena je Marić. 

Budući da je Anđa odnedavno na tržištu, već je pozvana i na spoj.

'Carinik na granici kojem sam jednom prije deset godina stala kad je stopao, pozvao me nedavno van. Trebali smo otići na koncert Parnog valjka, ali nije uspio naći babysitting, pa je susret propao', rekla je Anđa.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više