MICHAEL DOUGLAS

'Libido mi se osjetno smanjio zahvaljujući Catherine'

01.04.2010 u 18:10

Bionic
Reading

Libido Michaela Douglasa opasno se smanjio, za što su zaslužne njegove godine i supruga Catherine Zeta-Jones, koja je u njegov život unijela sreću i mir

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika Michael Douglas u mladosti je uživao u seksu na jednu noć te je bio nekoliko puta na odvikavanju od grozne ovisnosti zvane seks, koja ga je i koštala braka s Diandrom Lucker.

Od 2000. godine Douglas je u braku s Catherinom Zetom-Jones, koja, čini se, nema razloga strahovati od Michaelovih izvanbračnih izleta, jer mu se putem od razuzdanih mladosti do danas libido ozbiljno smanjio, za što su zaslužne njegove godine i supruga, koja je u njegov život unijela mir, sreću i staloženost. Barem tako je ustvrdio za Esquire magazin.

'Vjerojatno sam zadovoljniji samim sobom sad nego prije. U svakom slučaju, nisam više tako snažno vođen od vlastita libida kao prije', izjavio je glumac za Esquire i dodao: 'Zanimljivo je kad u mojim godinama imate malu djecu. U isto vrijeme vaši prijatelji imaju unuke istih godina.' Očito su Michaelu na pameti neke druge brige i radosti.